Tag kørekort på MCSKOLEN

Ja tak – jeg vil gerne tilmeldes

Ja tak, tilmeld mig

 

Motorcykler er for os, der tør og har viljen. For os, der mærker eventyret. For os, der har drømmen om farten, friheden og mulighederne henne om hjørnet. Motorcykler binder mennesker sammen. Vi hilser på hinanden på vejene. Vi hjælper hinanden. Men vi kører selv.

Det er ikke ligegyldigt, hvor man tager kørekortet. På MCSKOLEN får du mere end et kørekort. Du får en personlig undervisning, som gør dig sikker, dygtig og glad på motorcyklen.

Vi hjælper dig hele vejen. Fra de indledende timer i undervisningslokalet – til du første gang svinger benet over sadlen på banen. Når du er klar, kører vi sammen på smukke veje i Nordsjælland. Her får du den rutine og sikkerhed, som hjælper dig til at bestå den afsluttende køreprøve.

Bagefter, når du har fået kortet, er vi der også. Vi arrangerer kurser og køreture. Og her på websitet får du i år som ny og gammel elev adgang til MCSKOLENs forum, hvor motorcyklister hjælper hinanden.

MCSKOLEN har gennemsigtige priser. Ingen overraskelser og sære gebyrer. Du ved hvad du får og hvad det koster. Vi har nok Danmarks mest fleksible muligheder for at tilrettelægge kørsel og teori. Og så har MCSKOLEN de populære, intensive kurser med al den teori og praktik, som er nødvendigt før teoriprøven – så er du hurtigt videre til resten af undervisningen og selve køreprøven.

Skriv eller ring til os.

Vi ses!

Søren Klausen
kørelærer, indehaver

 

 

 


MCSKOLENs mission er at gøre dig til en sikker, opmærksom og dygtig motorcyklist. Vi tilbyder meget andet end en kort og konkurrencedygtig vej til kørekortet.

MCSKOLEN giver altid det bedste grundlag for dit liv som motorcyklist. Vores priser er gennemskuelige og altid uden gebyrer.
MCSKOLEN & BILSKOLEN

Gentofte Station
Brogårdsvej 14
2820 Gentofte

40 51 42 42
mail@bilskolen.dk

CVR 30 24 80 23

copyright MCSKOLEN 2018-
X
Videre til værktøjslinje