Vores 3 stærke tilbud

Ingen skjulte gebyrer – alt er inkluderet.

Det kan være svært at finde ud af, hvad det koster at tage et mc-kort. Mange køreskoler virker billige, men har en række “skjulte gebyrer#. På MCSKOLEN hader vi gebyrgribbe. Vi synes det skal være nemt og let at finde ud af, hvad det koster.

På denne side får du det fulde overblik over, hvad kortet koster dig.

Vi har tre enkle pakker, som bringer dig sikkert i mål.

• Lovpakken, som indeholder alt det, loven siger, du som minimum skal undervises i.
  • Vores intensive forløb, som på ni dage kør dig klar til teoriprøven.
  • Superflex, hvor du betaler gang for gang og er helt uafhængig af at følge hold.

Udover undervisning i topklasse får du altid en række øvrige tilbud, ingen andre tilbyder. Mens du er elev på skolen kommer du gratis med på vores populære udstyrsaftener, hvor der er fokus på hjelme, tøj, gear og gejl. Og du kan komme gratis med på vort hurtigkursus til køb af mc.

Desuden får du klækkelig rabat på vores årlige rustbanker-events, som holdes i begyndelsen af sæsonen – et kursus, som gør dig helt køreklar efter vinteren. Og så er der rabat til alle tidligere elever på MCSKOLENs nye masterclass-kurser, som er reserveret til mere erfarne ryttere.

[supsystic-price-table id=9]

Ganske få af vores elever består ikke i første hug. Sker det mod forventning for dig, til kommer nye prøvegebyrer (betales til kommunen) samt eventuelle yderligere praktiske lektioner.

MCSKOLENs mission er at gøre dig til en sikker, opmærksom og dygtig motorcyklist. Vi tilbyder meget andet end en kort og konkurrencedygtig vej til kørekortet.

MCSKOLEN giver altid det bedste grundlag for dit liv som motorcyklist. Vores priser er gennemskuelige og altid uden gebyrer.
MCSKOLEN & BILSKOLEN

Gentofte Station