MCSKOLENS GUIDEDE KØRETURE

Har du lyst til at køre sammen med andre gamle elever og en meget rutineret kører som packleader? Vi kører bagvejene, de snoede veje, de kønne veje og kommer hver gang forskellige steder hen. 

MCSKOLENS Nicoline Brandt – tidligere medarbejder hos BMW motorcykler og meget erfaren kører og turleder – tilrettelægger turene. Nicoline er desuden igang med at tilrettelægge en række kurser for både nye og erfarne motorcyklister.

Reglerne er enkle: Vi mødes altid ved MCSKOLEN på Gentofte Station. Du kører på din egen MC. Sørg for at den er tanket og i fin stand. Vi kører efter forholdene og tager et stop eller to undervejs, så vi kan lære hinanden at kende. Turen er frivillig og din egen forsikring skal dække dig og din MC som normalt, når du kører ture.

De næste ture er planlagt til:

No Events on The List at This Time

 

Du tilmelder dig ved at klikke på den dato, du gerne vil med og udfylde tilmeldingsformularen. Glemmer du at møde op eller at melde afbud, får du en regning på 150 kroner. Ellers er turen helt gratis at deltage i. Du betaler selv benzin og eventuelt mad og drikke undervejs. Se mere under hver enkelt tur.


MCSKOLENs mission er at gøre dig til en sikker, opmærksom og dygtig motorcyklist. Vi tilbyder meget andet end en kort og konkurrencedygtig vej til kørekortet.

MCSKOLEN giver altid det bedste grundlag for dit liv som motorcyklist. Vores priser er gennemskuelige og altid uden gebyrer.
MCSKOLEN & BILSKOLEN

Gentofte Station
Brogårdsvej 14
2820 Gentofte

40 51 42 42
mail@bilskolen.dk

CVR 30 24 80 23

top
copyright MCSKOLEN 2018-
X
Videre til værktøjslinje