Vejen til kortet

Kørsel

Kravlegården: Kravlegården er det første. Her er vi i fire lektioner, altså tre timer. Vi kører på banen i Kastrup eller Solrød, evt. i Kvistgård eller Toksværd.

I trafik: I trafikken starter vi ved skolens garage. Så bliver turene sværere og sværere og slutter med mørkekørsel inden teoriprøven. Når vi kommer til teoriprøven har vi kørt i alt 11 x 45 min med 2 lektioner ad gangen.

Køreteknisk anlæg: Efter teoriprøven mangler vi kun to ting: Turen på køreteknisk anlæg med sidevogn og undvigemanøvrer samt passagerkørsel og en dobbeltlektion i trafikken.


Teori- og køreprøven

Teoriprøven: Teoriprøven afholdes med lysbilleder. Spørgsmål til 25 billeder, hvor svarene på mindst 20 skal være helt rigtige for at bestå.

Der afholdes teori til MC i København (Valby), Helsingør og Frederikssund i Nordsjælland.

Køreprøven: Køreprøven i Nordsjælland begynder på bane i Kastrup, Kvistgård eller ved Frederikssund. Køreprøven består af tre elementer:

  • Først bliver eleven hørt i fire tekniske spørgsmål om bremser, styretøj, lygter og dæk.
  • Så laves de fem øvelser på banen
  • Til sidst en varieret køretur i trafikken på mellem 25 og 35 minutter.

 


MCSKOLENs mission er at gøre dig til en sikker, opmærksom og dygtig motorcyklist. Vi tilbyder meget andet end en kort og konkurrencedygtig vej til kørekortet.

MCSKOLEN giver altid det bedste grundlag for dit liv som motorcyklist. Vores priser er gennemskuelige og altid uden gebyrer.
MCSKOLEN & BILSKOLEN

Gentofte Station
Brogårdsvej 14
2820 Gentofte

40 51 42 42
mail@bilskolen.dk

CVR 30 24 80 23

copyright MCSKOLEN 2018-
X
Videre til værktøjslinje