Sådan!

Lykken er altså bare kørekortet :-)

Holdtyper:

  1. Intensivt på 9 dages kursus?
  2. Aften- eller eftermiddagshold?
  3. Flex-teori?

➤ Hele kalenderen

På skolen kan du vælge holdundervisning med tavle, dvd og plancher eller Flex-teori med skolens eller egen pc.

Holdtyper:

1. Intensivt på 11 dages kursus:
Start mandag morgen med teori. tirsdag har vi så teori og banekørsel. Mandag og frem til fredag har vi så kørsel i trafik og teori i dagtimerne. I den sidste weekend træner vi prøver, repetere teori og har kørsel på motorvej og mørke så vi er klar til teoriprøven. Efter teoriprøven kører vi på køreteknisk anlæg og i trafik så vi er klar ned til 14 dage fra start. Typisk 20-40 dage med ventetid på prøverne.  Intensive hold

2. Aften og eftermiddagshold:

Start kl. 16:30 eller kl. 19 i Gentofte man-tirs-onsdag. Gå derefter 1-4 gange om ugen så teorien tager 3-7 uger. Kørsel på bane efter 2. teorigang og derefter 2-3 gange om ugen så vi er klar til teoriprøven ned til 3 uger efter start.

3. Flex-teori:
Start på en intro eller efter aftale. Vælg teorigange efter eget hoved på alle hold, både aften-og eftermiddag og i dagtimerne på de intensive, men selvfølgeligt efter niveau og rækkefølge. Din lærer guider dig til at vælge næste teorigang.  ➤ Hele kalenderen

På kravlegården lærer du også at håndtere mc'ens vægt når du trækker mc'en

Kørsel:

Kravlegården:
Kravlegården er det første. Her er vi 4 lektioner, altså 3 timer. Vi kører på banen i Kastrup eller Solrød, evt. i Kvistgårde eller Toksværd.

I trafik:
I trafikken starter vi ved skolen garage ved Ryparken. Så bliver turene sværere og sværere og slutter med mørkekørsel inden teoriprøven. Inden teoriprøven har vi kørt i alt 11 x 45 min med 2 lektioner af gangen så det bliver effektivt.

Køreteknisk Anlæg:
Efter teoriprøven mangler vi kun to ting: Turen på Køretekniks Anlæg med sidevogn og undvigemanøvrer samt passagerkørsel og en dobbeltlektion i trafikken.


På Køreteknisk Anlæg lærer man bl.a. undvigemanøvre og sving med stor vinkel

Teori- og køreprøven:

Teoriprøven:
Teoriprøven afholdes med lysbilleder endnu. 25 billeder hvor 20 skal være helt rigtige for at bestå. Dumpeprocenten er noget lavere end bil, men stadig for høj, 12-20% efter prøvested.

Der afholdes teori til MC i København (Valby), Helsingør og Frederikssund i Nordsjælland.

Køreprøven:
Køreprøven i Nordsjælland starter på bane i Kastrup, Kvistgårde eller ved Frederikssund. Køreprøven består af 3 elementer:

Først bliver eleven hørt i 4 tekniske spørgsmål om bremser, styretøj, lygter og dæk. Så laves de 5 øvelser på banen og til sidst en varieret køretur i trafikken på 25-35 minutter.

Tilmelding/Kontakt:


© MCSKOLEN.DK 2018, CVR 30248023, Tlf. 40 51 42 42, mail@bilskolen.dk, DanskeBank 3409-0005885078