Bil + Motorcykelkørekort

• Teori 28 x 45 min.
  • Kravlegård 4 x 45 min.
  • I trafik 16 x 45 min.
  • Køreteknisk anlæg (glatbane) 4 x 45 min.
  • Teoriprøve 25 billeder, 20 rigtige
  • Køreprøve 50 min, teknikkontrol bremser m.m. og 35 min. trafik.

Lovkrav til MC:

• Teori 29 x 45 min.
  • Kravlegård 4 x 45 min.
  • I trafik 13 x 45 min.
  • Køreteknisk anlæg (ikke glatbane) 5 x 45 min.
  • Teoriprøve 25 billeder, 20 rigtige
  • Køreprøve 55 min, baneøvelser, teknikkontrol bremser m.m. og 35 min. trafik.

I køreskolen:

8 Teorigange til teoriprøven på hver kategori - men der kan kombineres teorigange så antal reduceres. Det kræver således at eleven følger kørsel i hver kategori.

Du kan vælge mellem:

Aften/eftermiddagshold eller intensivt hold om dagen.  Intensive hold

• Teorihold 1 gang om ugen, ca. 7 uger til teoriprøven.
  • Teorihold 2 gange om ugen, ca. 4 uger til teoriprøven.
  • Teorihold efter eget ønske. 1-4 gange om ugen.
  • Intensivt kursus fra lørdag morgen og 9 dage frem om dagen.
  • Kørsel på bane og i trafik alle ugens 7 dage men din instruktør holder også fri med mellemrum :-)
  • Teori på Gentofte Station ved siden af 7-11.

Prisen for et bil+ MC-kørekort:

Lovpakke bil + mc med materialer 15% rabat: Kr. 14950.-

(lovpakkerne kan deles efter aftale) skriv til Søren

Vi ligger i midten af priserne.
Vi er ikke de dyreste og ikke så billige at tilbud ikke holder. Til gengæld kan man altid få grupperabat når flere venner tilmelder sig samtidigt.

Lovpakken:
Lovpakken indeholder alle de udgifter du har til køreskolen til et komplet kørekort med teorimaterialer, de 2 baner m.m.

Uden for skolen:
Uden for køreskolen skal Borgerservice betales med kr. 580.- for hver kategori og din læge ca. kr. 350.- for en lægeattest. Har du ikke førstehjælpskursus i forvejen skal du ta' et 7 t førstehjælpskursus til ca. kr. 500.-

Køreprøven:
Ved køreprøven til bil bruges 2 lektioner ud over lovpakken. Ved køreprøven til mc har vi beregnet banelejen og køretimen ind i pakken.
Bemærk et de større byer i Danmark har en dumpeprocent til bil på 40%. Det er København, Århus, Odense m.m. De fleste grønne elever får derfor 2-8 ekstra lektioner til opbygning af rutine. Se dumpeprocenten i danmark.

Prisen i alt:
Totalt med alle timer og gebyrer til læge, staten osv. koster et bil + mc-kørekort med køreprøve til hver kategori og gebyrer altså kr. 17.110.- og med førstehjælp kr.17.610.- til dem der ikke har førstehjælp i forvejen.

Bemærk at mange "billige" køreskoler har "glemt" udgiften til køreprøven.

Ekstra kørelektioner efter lovpakken koster kr. 325.- /45min.

Se hele prislisten her [+]

Ønsker du et skriftligt tilbud gør vi gerne det. Skriv til Søren

Grupperabat:

Tilmeld 2 sammen og få hver kr. 500.- i rabat.
Tilmeld 3 sammen og få hver kr. 1000.- i rabat.
Flere sammen? = ?? kr. rabat
Skriv og få et tilbud: mail@bilskolen.dk [+]
Tilmelding her [+]

MCSKOLEN har kørt et meget højt antal bil- og motorcykelelever siden 1987 (mc 1991) og mange af vores unge bilelever er senere vendt tilbage sammen med kammerater for at få et motorcykelkørekort. Det er vi selvfølgeligt glade for og vi takker alle for tilliden med en god rabat.
Er du gammel elev? - Ring/skriv til Søren for et godt tilbud.
Er i en lille flok sammen: Ring eller bedre skriv en mail eller sms, så får I et tilbud skriftligt, - der holder :-)

Intensive hold:

Intensive hold

Hver 3. uge har vi intensive kurser i dagtimerne på 9 sammenhængende dage fra lørdag morgen til søndag aften. Efter ugen venter vi på prøverne, øver teori ved computer hjemme eller skolen, gennemfører det køretekniske kursus og øver de afsluttende køretimer inden køreprøven. Hurtigere kan det faktisk ikke gøres efter loven og vi modtager elever fra hele landet derfor. Køreprøven vil i praksis være ned til 20 dage fra start og normalt omkring 30-40 dage med ventetid.

På holdet er der normalt kun 3-5-8 elever og fin kontakt hele tiden med din lærer og ingen kø på køretimerne = maksimalt udbytte af din tid.

Pristillæg for det intensive hold er kr. 1100.-

Se kursusplan m.m. på de intensive hold her [+]

Aften- og eftermiddagshold:

Teori 1-4 gange om ugen med tilhørende køretimer. Du kan følge et hold fast eller flekse hold og tid. De fleste elever flekser da de har job, børn, projekter, eksamener og rejser m.m. i en travl kalender.

Her er de løbende tider 8 gange om ugen:

• Mandag 16.30 - 19 (Gentofte)
  • Mandag 19 - 21.30 (Gentofte)
  • Tirsdag 19 - 21.30 (Gentofte)
  • Tirsdag 20 - 22.30 (Bagsværd)
  • Onsdag 16.30 - 19 (Gentofte)
  • Onsdag 19 - 21.30 (Gentofte)
  • Onsdag 18 - 20.30 (Bagsværd)

Førstehjælpskurser

1.10.2006 blev det lovpligtigt med et førstehjælpskursus der er færdselsrelateret og på mindst 7 timer. Kurset må ikke være over et år gammelt ved ansøgning.

Mange elever har i forvejen et kursus fra Teknisk Skole, Ungdomsskolen, Forsvaret, Fodbold m.m.

MCSKOLEN har vores egen instruktør fra Røde Kors. Et kursus koster ca. kr. 550.-
Link til Førstehjælp

Se kursets indhold.

Tilmelding:

Honda CB 250 RA med ABS !!